פיקוח על מזון מהחי

מחלקת וטרינריה

פיקוח על מזון מן החי

המחלקה עוסקת בפיקוח על עסקים המייצרים ו/או מוכרים מוצרי מזון מן החי הכולל: מפעלים, איטליז, מסעדות סופרמרקטים, קייטרינג, בתי מטבחיים וכו׳. כמו כן בעסקים המחזיקים בבע"ח כגון רפתות, לולים, דירים, אורוות, וכו׳.

הפיקוח כולל:

פיקוח על הובלת מזון מן החי – בדיקות משנה.

  • פיקוח וטרינרי בעסקים למכירת מוצרי מזון מן החי
  • מניעת שחיטה ללא אישור ומסחר בלתי חוקי בבשר.
  • תלונות צרכנים על מזון מין החי יש להפנות למחלקה הוטרינרית.

קבלת קהל

בדיקת מוצרי מזון מן החי טרם שווק:

ימים א'-ה', בין השעות 06:00-16:00

ערבי חג וימי חול המועד, בין השעות 06:00-13:00 ימי ו׳ 7:00-11:00

קניה נכונה של בשר עוף ודגים 

בשר, עוף ודגים הם מזונות שבאופן טבעי עלולים להכיל  חיידקים גורמי מחלה.     
מניעת מחלות שמקורן במזונות אלה תלויה בשמירה והקפדה על כל הכללים המפורטים להלן, החל משלב הקניה, דרך האחסון והטיפול בבית.

בכל שאלה מוזמנים להתקשר ישירות למחלקה: 08-8509804