המחלקה עוסקת בפיקוח על עסקים המייצרים ו/או מוכרים מוצרי מזון מן החי הכולל: מפעלים, איטליז, מסעדות סופרמרקטים, קייטרינג, בתי מטבחיים וכו׳. כמו כן בעסקים המחזיקים בבע"ח כגון רפתות, לולים, דירים, אורוות, וכו׳.

הפיקוח כולל

פיקוח על הובלת מזון מן החי .

  • פיקוח וטרינרי בעסקים למכירת מוצרי מזון מן החי
  • מניעת שחיטה ללא אישור ומסחר בלתי חוקי בבשר.
  • תלונות צרכנים על מזון מין החי יש להפנות למחלקה הוטרינרית.

קניה נכונה של בשר עוף ודגים 

בשר, עוף ודגים הם מזונות שבאופן טבעי עלולים להכיל  חיידקים גורמי מחלה.
מניעת מחלות שמקורן במזונות אלה תלויה בשמירה והקפדה על כל הכללים המפורטים להלן, החל משלב הקניה, דרך האחסון והטיפול בבית.

 קראו כאן את המלצות משרד הבריאות 

בכל שאלה מוזמנים להתקשר ישירות למחלקה: 08-8509804