מסע של רכזי ורכזות הנוער והש״ש לעוטף
כחלק מהחיזוק הערכי והעמקת החיבור לחברה הישראלית, השבוע יצאו רכזי ורכזות הנוער יחד עם הש״ש לסיור עומק בעוטף עזה שתוכנן על ידי צוות מחלקת הנוער.
מסע של רכזי ורכזות הנוער והש״ש לעוטף
כחלק מהחיזוק הערכי והעמקת החיבור לחברה הישראלית, אתמול, 1.2, יצאו רכזי ורכזות הנוער יחד עם הש״ש לסיור עומק בעוטף עזה שתוכנן על ידי צוות מחלקת הנוער.
במהלך הסיור, אליו הצטרף גם ראש המועצה בן כהן, נחשפו המשתתפים למקומות ולאירועים מטלטלים, לצד מפגשים עם חקלאים ממושב פריגן, יישוב שמרבית הגרעין המייסד שלו הגיע מהמועצה האזורית באר טוביה, מבית האריזה ומהמשק של מאיר מסיקה וכן, ממשק דינר, ומהם שמעו סיפורי גבורה ותקומה וקיבלו שיעור משמעותי על אחיזה איתנה, עיקשת ובלתי מתפשרת בקרקע ועל הבחירה היומיומית להמשיך לזרוע, לבנות ולפעול מתוך חוסן ותקווה.
זה היה מסע משמעותי וטעון, שעורר תחושות מורכבות של כאב, זיכרון וחיזוק הזהות הישראלית. תודה לצוות מחלקת הנוער ולאנשי השטח שפתחו לב ודלת.
נמשיך לפעול לחינוך לערכים, אחריות ואהבת הארץ, מתוך חיבור לשטח ולאנשים.